Svarog d.o.o.

Politika privatnosti

SVAROG d.o.o. poduzeće za informatički inžinjering, u nastavku kao Svarog

Autorska prava
Sav sadržaj ove internetske stranice (slike, video, tekstovi, dokumenti) podliježe zaštićenim autorskim pravima tvrtke Svarog. Sadržaj nije dozvoljeno kopirati bez pismene suglasnosti.

Izjava o privatnosti osobnih podataka
Zaštita osobnih podataka Vas kao korisnika/korisnice stranice nam je od posebne važnosti. Na stranici se obrađuju podaci isključivo na temelju zakonskih propisa.

Sigurnost
Poduzimaju se sve potrebne organizacijske i tehničke sigurnosne mjere kako bi se zaštitili Vaši osobni podaci od gubitka i zloupotrebe. Prijenos podataka putem interneta, kada se komunicira putem e-maila može imati sigurnosne propuste. Stoga, potpuna zaštita podataka od pristupa trećih strana nije moguća.
Ova internetska stranica koristi SSL certifikat iz sigurnosnih razloga i štiti prijenos samog sadržaja. Šifrirana veza se može prepoznati kada je u liniji preglednika vidljiv simbol zaključavanja i tada se podaci koji su upisani ne mogu čitati od treće strane.

Kolačići
Ova internetska stranica koristi tzv. „kolačiće“ (engl. cookies). Kolačić označava informacije spremljene na Vašem računalu, tabletu ili mobitelu poput postavki, postavki za internetsku stranicu, odabranog jezika i sl., ali mogu spremiti i dio osobnih informacija. Dopuštanje korištenja kolačića omogućava stranici da prikazuje informacije koje su prilagođene Vašim potrebama. Prilikom upisivanja podataka isti će se upamtiti (ako se prihvate kolačići) i prikazati sljedeći put, kako se isti ne bi morali ponovno utipkavati. Obavezni kolačići odnose se na internetsku stranicu kako bi mogla biti konzistentna, omogućiti sigurnu prijavu, pamtiti detalje prijave, pamtiti artikle koji su u košarici i omogućiti dobro korisničko iskustvo.
Svarog koristi samo osnovne kolačiće kako bi se omogućilo bolje korisničko iskustvo, bolja funkcionalnost internetske stranice, a može se zaprimiti i kolačić i neke treće strane. Kolačići se koriste od strane Svarog i za marketing za praćenje statističke posjećenosti u svrhu dobivanja nužnih informacija o uspješnosti stranice i pri tome se mogu koristiti usluge treće strane.
Blokiranje kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje internetske stranice. Postavke se mogu uvijek kontrolirati i ažurirati u internetskom pregledniku.

Karte
Za prikaz informacija o lokaciji koriste se Leaflet karte.

Poveznice na druge internetske stranice
Ova stranica sadrži poveznice na druge internetske stranice.
Prilikom klika na poveznicu napuštate našu internetsku stranicu i nemamo kontrolu nad drugim stranicama. Prilikom posjeta drugih internetskih stranica ne možemo preuzeti odgovornost za zaštitu podataka koje možete prenijeti na iste, stoga se odričemo svake odgovornosti. Zaštita osobnih podataka s ove stranice ne odnose se na internetske stranice drugih pružatelja usluga iako se poveznica nalazi na našoj stranici. Stoga, da bi se upoznali sa svojim pravilima privatnosti, potrebno je iste pronaći na novoj stranici i upoznati se s njima.

Obrada osobnih podataka
Svarog stranice trenutno ne prikupljaju osobne podatke, osim podataka posredovanih u kontakt formi (ime i email).

Čuvanje osobnih podataka
Svi podaci koji su dani putem e-maila ili upisani prilikom registracije na ovoj stranici čuvat će se do korisnikovog zahtjeva za brisanjem istih ili dokle se to mora učiniti zbog zakonskih propisa. Svaki korisnik ima pravo tražiti za svoje upisane podatke da se isti obrišu, izmijene ili dostave na uvid putem naše kontakt stranice. Ako to neće biti u suprotnosti sa zakonskim propisima ili našim legitimnim interesima, podaci će se u što kraćem roku obrisati i neće se više obrađivati te ćete o tome biti pravodobno obaviješteni. Ako želite provjeriti koji se Vaši osobni podaci obrađuju, to možete provjeriti u svakom trenutku slanjem poruke preko kontakt forme.

Upute za kontakt
Ako iz bilo kojeg razloga smatrate da se Vaši osobni podaci nisu dovoljno dobro zaštitili ili smatrate da su bilo koja Vaša prava vezano na zaštitu podataka povrijeđena, molimo Vas da nam se obratite putem naše kontakt stranice kako bi se eventualna povreda što prije ispravila.